web analytics

Villa Peter Alexander nog steeds te koop

Peter Alexander

In 2011 overleed de Oostenrijkse zanger en acteur Peter Alexander. Hij had een villa, ‘Casa la Sorgenta’ in het Zwitserse Marcote Arbostora aan de Luganersee. Nu blijkt dat het huis nog steeds niet verkocht is. De vraagprijs is 14 miljoen Zwitserse Franc wat neerkomt op een schamele 11,5 miljoen euro.

Voor dat geld krijg je naast de villa met uitzicht op het Luganersee ook een boothuis, zwembad en een garage voor maarliefst zes auto’s er bij. Ook is er nog een woning bij voor het dienstpersoneel, eentje voor de huismeester en een dependance waar de gasten kunnen logeren. Het huis werd in 1955 gebouwd en in de loop van de tijd verschillende keren werd gerenoveerd.

Het woonoppervlak is 1200 vierkante meter en heeft twee woonverdiepingen met lift en een trap. Verder is er een wasruimte, een kelderbox en een wijnkelder. In de dienstwoning is er een keuken, kamer en een bad met balkon. Bij het gastendependance is er een groot buitenlucht-zwembad met een apart bubbelbad en een zonneterras. Verder bestaat het uit twee grote kamers en twee badkuipen, een sauna en een douche.

image
Villa Peter Alexander
image
Zwembad met uitzicht op Luganersee

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven