web analytics

Andreas Fulterer zingt Ti voglio Tanto bene (Michaela)

Andreas FultererDe Italiaanse Andreas Fulterer die jaren geleden deel uit maakte van de Kastelruther Spatzen brengt met het nummer “Ti voglio Tanto bene (Michaela)” als single uit.

Voor een zomergevoel zorgt dus Andreas Fulterer met deze single. De melodie kan bekend voorkomen want dat komt van het nummer “Ich werde niemals aufhör’n dich zu lieben” wat gezongen werd door het duo Brunner & Brunner. De titel van de Italiaanse tekst wat ‘Ik heb je graag, ik hou van jou, Michaela’ betekend is een muzikaal eerbetoon aan zijn vrouw Michaela. Het nummer heeft een goede melodie, een sterke tekst en wordt gezongen met een stem die je meeneemt in je dromen.

Beluister hier Andreas Fulterer met Ti voglio bene (Michaela):

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven