web analytics

Andy Borg is positief over toekomst Musikantenstadl

Andy Borg

De afgelopen tijd verdwenen er verschillende volksmuziek en schlagerprogramma’s van de tv en de geruchten dat ook Musikantenstadl gaat verdwijnen zijn er nu ook. Het blijft in ieder geval nog tot het einde van 2014  op televisie, maar Andy Borg ziet het positief in.

Hij reageert op de geruchten in een tijdschrift:”Ik zie het glas halfvol. We maken de show nog tot het einde van 2014 met volledige inzet. Dat zijn we ons publiek verschuldigt. Wie dan de stekker uit het programma wil trekken moet zich voor een miljoenenpubliek verantwoorden dat ook de oudere recht hebben op een zaterdagavond vol vermaak.

Het idee dat Musikantenstadl zou moeten vernieuwen vind Andy Borg niets. Het programma heeft vele tradities, zoals de blaaskapellen, dat is onderscheidend van ander shows. Hij hoopt wel dat de kijkcijfers goed blijven, hij wil graag boven de vijf miljoen halen. Het is al dertig jaar een vaste waarde en als het publiek er genoeg van heeft is het tijd om weg te gaan.

Dat laatste is nog niet het geval, want afgelopen zaterdag hebben er in Duitsland 4,8 miljoen mensen naar Musikantenstadl gekeken en had het een marktaandeel van 15,7% Op RTL wist de talentenjacht Deutschland sucht den Superstar 4,4 miljoen te trekken met een marktaandeel van 14,1%. In Oostenrijk is Musikantenstadl ook nogsteeds populair, er keken daar 656.000 mensen, met een marktaandeel van 25%.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven