web analytics

Michael Wendler en Anika komen met Honey Kiss

Michael Wendler

Twee jaar geleden hebben Michael Wendler en Anika het nummer “In The Heat Of The Night” opgenomen en nu komt er een heel duet-album van deze twee. Het album heet Come Back en komt uit op 17 mei.

De eerste single is al bekend, dat is het nummer “Honey Kiss“. Met dit nummer hebben Michael Wendler en Anika een nieuw genre gemaakt: Eurodance-Schlager. Michael Wendler zegt:”Ik hou van de Duitse schlager en ik vroeg me af, hoe kan je de schlager nog cooler en toegankelijker maken voor jonge mensen? Het antwoord is simpel: Pop met Schlager!” Het nummer heeft Engelse termen, maar Duitse coupletten met krachtige beats en een goede melodie.Volgens Michael Wendler doet het nummer hem denken aan de jaren 90.

Voor het nummer heeft hij gekozen voor Anika die hij heeft ontdekt door het programma “Der Wendler sucht den Schlager-Gott” uit 2011. Ze wist de top drie te halen, maar niet met de winst er van door te gaan.

Bekijk hier Michael Wendler en Anika met Honey Kiss:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven