web analytics

Die Edlseer komen met jubileumsalbum

Die Edlseer
De Oostenrijkse groep Die Edlseer vieren hun twintig jarig jubileum met een Best-Of album: Jubiläumsgold. Het komt uit op 26 april 2013.

Vanaf 1993 vormen Fritz Kristoferitsch, Andreas Soppelhofer en Manfred Maier het trio Die Edlseer.  Een kinderdroom werd werkelijkheid en vanaf het begin spelen ze met natuurinstrumenten. Deze zijn vandaag de dag nog in gebruik naar het motto van de groep om eerlijke en echte muziek te maken. Deze authenticiteit hebben ze bewaard.

Het jubileumsalbum brengt de luisteraar naar Steiermark, de regio van Die Edlseer., met nummers die hun regio bezingt tot de stemmingsvolle nummers die hun publiek verwonderd. Ook is het album een dankjewel voor de trouwe fans met een speciaal nummer.

Bekijk hieronder een medley van Die Edlseer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven