web analytics

Tim Bendzko wordt coach bij Duitse The Voice Kids

Tim Bendzko

Ook in Duitsland is de talentenjacht The Voice of Germany een succes, dus komt er net als in Nederland een versie voor kinderen: The Voice Kids. De jury is bekendgemaakt en de zanger Tim Bendzko zal plaatsnemen in de draaiende stoel.

Hij zit samen met songfestival winnares Lena Meyer-Landrut en met rockzanger Henning Wehland in de draaiende stoelen. Het programma is net zoals in Nederland; Een kind tussen de 8 en 14 jaar doet auditie, als de coaches dat goed vinden drukken ze op de knop en draait de stoel om. Daarna mogen de kinderen beslissen wie hun coach wordt. De hoofdrpijs is een studiebeurs van 15.000 euro.

Het programma start op 5 april 2013 bij de zender Sat.1 en heeft zes afleveringen. De presentatie is in handen van Thore Schölermann

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven