web analytics

Helene Fischer verlaat ARD voor ZDF

Helene Fischer
Het gerucht zou al een tijdje rondgaan, maar nu is het zeker: Helene Fischer verlaat de ARD en gaat naar de tweede Duitse zender ZDF. Welke programma’s ze daar gaat presenteren is nog onduidelijk.

Helene Fischer beleefde haar presentatiedebuut in 2011 met een Kerstshow die door de omroep MDR werden geproduceerd voor de Duitse zender ARD. Dit was een succes, de kijkcijfers waren goed dus kwam er in 2012 een tweede kerstshow. Volgens de krant Spiegel zat het tussen Helene Fischer en de ARD niet meer goed. Dat kwam weer door de NDR die berichte dat in het verleden het hoofd entertainment bij de MDR geld zou hebben aangenomen van de manager van Helene Fischer om haar in de shows van de MDR te laten verschijnen. Dat dit gebeurd is, is nooit bewezen en nu zou dit de reden voor de overstap zijn.

Op 21 maart is Helene Fischer nog te zien als presentatrice van de ECHO op de ARD.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven