web analytics

Gouden Single voor Andreas Gabalier

Andreas Gabalier
Het succes van Andreas Gabalier lijkt geen grenzen te hebben. Zijn huidige single “Go for gold” die hij heeft uitgebracht voor het Wereldkampioenschap Ski wist eerder al de eerste plaats van de hitlijst te bezetten, nu heeft die single ook de gouden status bereikt, er zijn dus 15.000 exemplaren verkocht in Oostenrijk.

Hoewel het niet vaak voorkomt dat een single goud of platina krijgt is het niet de eerste keer dat Andreas Gabalier edelmetaal voor een single krijgt. In 2011 kreeg zijn grote hit “I sing a Liad für di” maarliefst platina (30.000 verkochte singles) en in 2012 haalden twee andere singles ook de gouden status, “Sweet little Rehlein” en “So liab hob i di“.

2013 is dus goed begonnen voor Andreas Gabalier en het kan nog mooier worden, want hij is genomineerd voor een Duitse ECHO en voor de Oostenrijke Amadeus-award.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven