web analytics

Sarah-Stephanie en Mit geschlossenem Visier

Sarah-Stephanie

De voormalige kindster Sarah-Stephanie brengt een nieuwe single uit: “Mit geschlossenem Visier” van haar actuele album Herzkommando.

De afgelopen jaren heeft ze niet stilgezeten. Ze heeft op de academie voor Mediacommunicatie gezeten in Wenen en ging een jaar later naar een Muziek-universiteit in Miami waar ze cursussen in dans, zang en podium-performance. Terug in Oostenrijk ging ze aan de slag aan haar album Herzkommando waar nu dus een single van wordt uitgebracht.

Het nummer is zet aan tot nadenken, heeft een melancholie en met haar alt-stem vraagt Sarah-Stephanie zich af wat haar vriend zijn werkelijke gevoelens zijn. Het nummer beroerd en overtuigt door de mooie melodie en haar stem die door een wat donkerder timbre het lied wat extra’s geeft.

Beluister Sarah-Stephanie met Mit geschlossenem Visier:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven