web analytics

Olaf Berger komt met een hitbox

Olaf Berger

De Duitse zanger Olaf Berger heeft al veel hits en nummer gezongen en nu zijn ze allemaal verzameld op een 3CD-box, die op 22 maart 2013 uitkomt.

Op de eerste twee schijfjes staan alle grote hits verzameld, zoals de nummer “Mein Herz fährt Achterbahn“, “Dein Leben” en “Schatten an der Wand“. Op het derde schijfje staat een gloednieuwe Discomix, maar ook Olaf’s Latin Dance Mix met onder andere de nummers “Viva La Musica“, “Ole Ola, denke nicht an morgen” en “Te quiero mi amor“. Verder staat er een hitmeldy uit 2010 op en een hitmix uit 2008. Door deze samenstelling is deze hitbox een must.

Bekijk hier Olaf Berger met Schatten an der Wand:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven