web analytics

Stefanie Hertel brengt Dirndl-collectie uit

Stefanie Hertel
Dat Stefanie Hertel kan zingen wisten we, en dat ze kan dansen heeft ze vorig jaar laten zien, maar nu gaat ze de mode in. Ze brengt haar eigen Dirndlcollectie, de traditionele Beierse duitse klederdracht, op de markt.

Onder de passende naam “Dirndlrock“, wat ook een nummer is op haar actuele album Moment Mal!, presenteert Stefanie Hertel haar eigen dirndl. In samenwerking met het bedrijf Stockerpoint heeft ze vijf modellen bedacht en ontworpen. Het is een dirndl geworden die haar persoonlijkheid weerspiegelt. Ze is helemaal gelukkig met het resultaat:”Wij hebben samen de ideeën bedacht, het was spannend om te zien hoe zo’n dirndl er uit zou komen te zien, maar nadat de eerste klaar was wisten we dat we op de goede weg waren en hebben we alleen maar de kleuren veranderd.”

image
Stefanie Hertel en haar Dirndl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven