web analytics

Fantasy en hun album Endstation Sehnsucht

Fantasy
2012 was een uiterst succesvol jaar voor Freddy en Martin van het duo Fantasy. Hun Best Of-album heeft meer als een half jaar in de hitlijsten gestaan, ze zijn genomineerd voor een ECHO en hun dvd doet het ook goed in de hitlijst.

Tijd dus voor een nieuw album. Op 15 maart komt Endstation Sehnsucht uit. Een gloednieuw album met natuurlijk weer de echte Fantasy-sound. Nadat ze hits hadden met de nummers “Ein weißes Boot” en “Lied ohne Namen” staat het album vol met goed dansbare nummers zoals “Das mit uns“, “So wie im Film” en natuurlijk de titelsong “Endstation Sehnsucht” wat ook gevoel en passie heeft.

Bekijk hier de videoclip Endstation Sehnsucht van Fantasy:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven