web analytics

Kastelruther Spatzen hebben goud voor Leben und Leben lassen

Kastelruther Spatzen
Goed nieuws voor de Kastelruther Spatzen, hun album Leben und Leben lassen heeft in Oostenrijk de gouden status bereikt. Een goed teken voor de band die de afgelopen jaar niet altijd even goed in de publiciteit is gekomen, de fans hebben hun niet in de steek gelaten.

Amper na een half jaar na uitbrengen weten de Kastelruther Spatzen edelmetaal op te halen voor hun nieuwste album. Dit is niet de eerste prijs die ze in hun jubileumjaar krijgen, ze bestaan in 2013 maarliefst dertig jaar. Een paar weken geleden kregen ze in Oberhausen een award omdat ze al veertien keer hebben opgetreden in de König-Pilsener-ARENA.

Op 21 maart wordt duidelijk of ze ook nog de ECHO mee naar huis kunnen nemen, want daar zijn ze ook dit jaar weer voor genomineerd. De Kastelruther Spatzen hebben er inmiddels al dertien thuis staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven