web analytics

Wind heeft nieuwe zangeres

Wind

Al 30 jaar is de groep Wind niet meer uit de schlagerwereld weg te denken, maar in de loop van de jaren is de samenstelling wat veranderd. Dit gebeurd deze maand opnieuw: De 24-jarige Lena-Marie Engel voegt zich bij de groep en maakt het trio weer compleet.

De groep Wind is bekend van hun deelnames aan het eurovisie songfestival en hun nummers Für Alle en Lass’ die Sonne in dein Herz worden vandaag de dag nogsteeds gedraaid. Lena-Marie Engel voegt zich nu dus bij de groep, ze was voorheen als solo-artiest actief. Verder zit in de groep nog Andreas Lebbing en de zangeres Carolin Frölian. Uit de groep is Iris Criens die er al vanaf de jaren 90 bij zat. De reden waarom ze uit de groep Wind is gestapt zijn onbekend.

Komende maand touren ze door Duitsland, Denemarken, Oostenrijk en Frankrijk met hun concerttour Das Feuerwerk der Volksmusik. Een volgend album sluit Andreas Lebbing in het komende jaar niet uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven