web analytics

Unheilig wint Goldene Kamera

ZDF

Aankomende zaterdag, op 2 februari, vind het jaarlijkse gala die Goldene Kamera plaats, een Duitse mediaprijs die al voor de 48ste keer wordt uitgereikt. De groep Unheilig valt in de prijzen in de categorie Beste Musik National.

Hape Kerkeling presenteert deze avond waar verschillende sterren aanwezig zullen zijn. Zo ontvangt Joe Cocker de Goldene Kamera in de categorie Lebenswerk Musik en krijgt de pianist Lang Lang deze prijs in de categorie Beste Musik International. In de categorie Beste Musik Nationaal wint dus de groep Unheilig. Zij worden omschreven door Horzü alsvolgt:” Der Graf en Unheilig hebben bewezen dat ze bij de beste horen wat het Duitse muzieklandschap te bieden heeft. Met hun muziek vertellen ze verhalen die ons allen raakt.”

Ook aanwezig is de winnares van de Goldene Kamera Beste Musik National van vorig jaar: Helene Fischer. Zij zal een prijs gaan uitreiken, maar in welke categorie ze een prijs uitreikt is nog onbekend.

De uitreikingen van de Goldene Kamera zijn te zien op 2 februari om 20:15 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven