web analytics

Heeft Udo Jürgens gesjoemelt met DNA-test?

Udo Jürgens
Er lijkt maar geen einde te komen aan de soap rond een vaderschaptest die Udo Jürgens heeft gedaan. Nu denkt Jennifer zelfs dat er geknoeid is met de vaderschapstest.

Hoe zat het ookal weer? Jennifer Trippel hoorde van haar moeder Anita dat de bekende zanger Udo Jürgens haar vader is. Anita was serveerster en kwam Udo tegen in een hotel. Ze flirte wat en Udo gaf haar zijn kamernummer waar ze later naar toe zou gaan. Jaren later kwam dit nieuws dus naar buiten. Udo Jürgens ontkende dat hij haar vader is en er werd een vaderschaptest geeist.

Udo Jürgens wilde een DNA-test inleveren uit 2008 maar daar ging Jennifer niet mee akkoord. Toen werd er eind 2011 opnieuw DNA afgenomen en in 2012 kwam dus vast te staan dat Udo niet de vader van Jennifer is. Alles leek goed, tot op dit moment. Jennifer verdenkt Udo Jürgens er van dat hij de vaderschapstest heeft gemanipuleerd.

Jennifer kwam in het bezit van gezichtsdoekjes, een servet en wattestaafjes van Udo Jürgens. Deze heeft ze laten testen in een laberatorium in Nederland voor een verwantschapstest. Wat blijkt: Op alle 23 testpunten komt het DNA overeen van de monsters. Haar advocaat heeft beroep aangetekend tegen de uitspraak van 2011. Hij hoopt dat zijn cliënt snel weet of Udo Jürgens echt haar vader is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven