web analytics

Stefanie Hertel en Moment Mal!

Stefanie Hertel

Stefanie Hertel komt op 15 februari met een nieuw album: Moment Mal! Het was naar eigen zeggen tijd om na haar optredens in Let’s Dance en de presentatie van haar eigen programma nu weer om als zangeres in beeld te komen.

Het album staat vol met liedjes waar je een goede stemming van krijgt maar ook met ballades en chansons. Bij Stefanie Hertel is er de afgelopen tijd veel gebeurd:”Ik ben heel gelukkig, ik sla nieuwe paden in en heb ontzettend veel plezier. Wat voor mij vast staat is dat waar ik ook heen ga ik mijn eigen keuzes maak.” De tijd was rijp voor verandering en er kwam een avontuur, het is tot nu toe nog spannend. “Nu is het mijn nieuwe leven, ik wil dit niet meer missen.” Bij het album Moment Mal! heeft ze nu ook meer inspraak gegekregen dan bij voorgaande albums. Het nummer Dirndlrock is geschreven door haar vriend Lanny Isis en zegt muzikaal:”Ik kijk naar de toekomst, maar ook waar ik nu sta, waar ik vandaan kom, wat ik zing en waar en hoe ik leef.”

Stefanie Hertel houd van verschillende stijlen muziek, natuurlijk ook de volksmuziek waarmee ze bekend geworden is. Het album Moment Mal! is een afspiegeling van wie ze is.

Bekijk de videoclip van Stefanie Hertel met Moment Mal!:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven