web analytics

Andrea Berg komt met een kookboek

Andrea Berg
Andrea Berg is met haar muziek enorm succesvol, daarnaast verzint ze haar eigen kleding die ze draagt op het podium en nu brengt ze een kookboek uit, Het krijgt de titel “Meine Seelenküche: Persönliche Rezepte zum Wohlfühlen” en bevat maarliefst zestig lievelingsrecepten en verschillende foto’s van de zangeres.

Op 8 maart 2013 komt het kookboek uit. De recepter die er in staan hebben een bijzondere en persoonlijke betekenis voor Andrea Berg. Want naast een carrière als zangeres heeft ze ook nog een hotel in kleinaspach waar ze kookt voor haar gasten. Ze maakt verschillende gerechten, van noodles tot de lokale traditionele stoofpot. Dat laatste gerecht heeft ze van haar moeder geleerd. Met deze 60 gerechten weet Andrea Berg op tournee op kracht te komen en goede moed te krijgen. Zelfs het persoonlijke wondermiddel kippensoep staat in het boek. Naast de gerechten krijgt de lezer ook een inkijkje in het leven van Andrea Berg: Persoonlijke herinneringen, dankwoorden, verhalen en foto’s.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven