web analytics

Roland Kaiser geeft derde Kaiser Mania concert 2013

Roland Kaiser

Het succes van Roland Kaiser lijkt geen einde te hebben. In de herfst 2012 werd bekend dat er twee concerten plaatsvinden van de Kaiser Mania. Door het grote succes in de voorverkoop geeft Roland Kaiser nu zelfs een derde concert.

Het begon allemaal in Augustus 2003 in Dresden, een eenmalig openlucht-concert, maar het is nu een jaarlijks terugkerend evenement geworden: Kaiser Mania. Ook in de zomer van 2013 geeft Roland Kaiser weer een concert: Op 2 en 3 augustus en nu ook op negen augustus. Kaiser Mania blijft records breken, want er worden bij deze editie maarliefst 30.000 bezoekers verwacht. De voorverkoop van dit derde concert is ondertussen begonnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven