web analytics

Florian Ast weer vrijgezel

Florian Ast

Het blijkt maar weer dat het liefdesleven van de Zwitserse zanger Florian Ast turbulent is. Nu is hij vrijgezel nadat hij een punt achter zijn relatie zet met Sol Romero. De relatie duurde negen maanden.

De geruchten gingen al een week, maar Florian Ast geeft nu toe dat hij er een streep onder heeft gezet. Er waren teveel dingen die tussen hen niet meer pasten. Zo was er bijvoorbeeld dat Sol Romero al die tijd bij haar (ex)-man woonde in Los Angeles, de regisseur Martin Campbell. Florian zegt:”Ik kan geen relatie hebben waar twee mannen aanwezig zijn. Twee is er één teveel.” Een andere reden was het geloof. Sol is Jehovagetuigen.”Ik heb persoonlijk geen probleem als mijn partner een ander geloof heeft. Maar een geloof dat je relatie onder druk zet en ook mensen uitsluit vind ik niet goed.”, zegt Florian Ast. Zijn ontmoetingen met Sol Romero moesten  in het geheim plaatsvinden in Los Angeles terwijl ze in de gaten werden gehouden.

De relatie tussen Florian Ast en Sol Romero kende ookal geen goede start. Het begon in juli 2012 toen hij verliefd op haar werd in de opnamestudio. Zij was sinds 2006 getrouwd met Martin Campbell en samen hebben ze een vijfjarige dochter. Florian Ast had op dat moment iets meer als een jaar een relatie met schlagerzangeres Francine Jordi met wie hij een duettenalbum heeft gemaakt. Voor Francine Jordi heeft hij na zeven jaar huwelijk zijn vrouw Esther verlaten. Terwijl Francine Jordi voor hem haar man Tony Rominger verlaat.

De affaire kwam uit en Francine Jordi zette hem op straat. Florian Ast had geen spijt, want de gevoelens voor Sol Romero waren te sterk. In augustus bevestigen ze hun relatie en Florian gaat vaak naar Los Angeles. Hij wilde daar een huis kopen, maar dat is nu niet meer nodig.”Lange afstandrelaties zijn altijd lastig en functioneren niet.” zegt Florian Ast. Liefdesverdriet heeft hij niet, hij is blij om single te zijn want sinds zijn achtiende heeft hij alleen maar relaties gehad.

Het blijkt dat hij een nieuwe start wil maken. Hij wil nu de scheiding van zijn nu nog vrouw Esther doorzetten en hij beloofd om gul voor haar te zijn, daarnaast zegt hij ook dat zij altijd een deel van zijn leven blijft. In maart gaat hij met een band om afscheidstournee door Zwitserland. Daar zal hij zijn grote hits als “Träne“, “Schöne Meitschi” en “S’Läbe isch schön” voor het laatst live zingen. Wat zijn plannen zijn nadat zijn zangcarrière ophoud weet ook Florian Ast nog niet, maar hij gaat daar nu over nadenken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven