web analytics

Fantasy heeft ook succes met hun dvd

Fantasy
Als er een groep is die de titel Nieuwkomer van het jaar 2012 verdienen, dan is het wel Fantasy. Echte nieuwkomers zijn ze natuurlijk niet met een tien jarig jubileum, maar 2012 was een erg goed jaar. Zo was hun single “Ein weißes Boot” de succesvolste disco-schlager van het jaar. Hun Best-Of album wist 30 weken lang in de hitlijsten te staan.

Verder zijn ze genomineerd voor een ECHO en hun nieuwste dvd “Best Of – 10 Jahre Fantasy” komt van niets binnen op plaats drie in de dvd-hitlijst. Er is nu geen twijfel over mogelijk dat Fantasy nu in de eerste rij van schlagersterren horen. Fans hoeven niet lang te wachten op het volgende succes van het duo: hun nieuwe album “Endstation Sehnsucht” komt op 15 maart 2013 uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven