web analytics

Matthias Reim met Unendlich op nummer één

Matthias Reim
Het heeft 23 jaar geduurd, maar het is Matthias Reim weer gelukt: met een album op de eerste positie in de hitlijst staan. In 1990 was zijn eerste nummer 1 album de cd Reim en in 2013 staat zijn actuele album Unendlich opnieuw op die positie.

Ook doet de single “Einsamer Stern” het niet slecht. Het staat op de eerste plaats van de Radio-hitlijst Deutschland Konservativ en ook op de radio wordt hij gedraaid want in de Airplay Charts staat het nummer op plek 77. In Oostenrijk staat het album ook in de top 10, namelijk op plek negen.

Matthias Reim zegt:”Ik heb het gevoel alsof het publiek mij plotseling weer opnieuw heeft ontdekt, het is een heerlijk gevoel. Ik merk het aan de reactie van mensen, als ik ergens optreed is er nu ook meer interesse van de media. Nu als kroon op mijn werk van niets op nummer één, dat is fantastisch. Ik geniet van het succes, en ik ben mijn publiek daar dankbaar voor. Ik verheug me nu nog meer op mijn grote concert-tour die in April gaat beginnen door Duitsland. We gaan dan een paar leuke uren beleven.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven