web analytics

Helene Fischer gaat de ECHO 2013 presenteren

Helene Fischer
Het is bekend dat Helene Fischer niet alleen kan zingen en acteren maar ook kan presenteren. Op 21 maart zal ze de presentatie op zich nemen van de prijsuitreiking van de ECHO, de Duitse muziekprijzen.

Ervaring met presenteren heeft ze natuurlijk al, ze heeft al twee kerstshows gepresenteerd en blijkbaar is dat ook in de smaak gevallen en mag ze nu de presentatie op zich nemen van een grote awardshow. De producent van de ECHO is dolblij:”Wij verheugen ons zeer op Helene Fischer. Deze viervoudige ECHO-winnares is een artiest die met haar kunnen en uitstraling de perfecte gastvrouw is voor de ECHO’s”.

Met een beetje geluk wint Helene Fischer ook nog een ECHO, want ze is in de categorie Duitstalige Schlager genomineerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven