web analytics

Mary Roos heeft ruzie met ex-man over boek

Mary Roos

Ooit was er sprake van liefde tussen Mary Roos en Werner Böhm, die bekendheid kreeg als Gottlieb Wendehals met het nummer Polonäse Blankenese. Maar in 1989 kwam de scheiding en in 2013 liggen ze weer met elkaar in de clinch. De reden: Böhm wil een boek over zijn leven op de markt brengen.

In zijn autobiografie wil hij schrijven dat tijdens het huwelijk met Mary Roos zij hem met andere mannen heeft bedrogen. Hij heeft dat tegen haar gezegd en Mary Roos ging naar de rechter: Een verbod voor de co-auteur. Zij mag niet meer over het liefdesleven van Mary Roos schrijven. Hierop heeft ze besloten om niet meer mee te schrijven aan het boek.

De advocaat van Mary Roos zegt:”De heer Böhm heeft aan mijn cliënt meegedeeld dat hij de reden van de scheiding wil publiceren. Hij maakte uitdrukkelijk bekend dat hij haar zou willen schaden.” Werner Böhm ziet dat heel anders.”Door Mary moet ik nu een andere schrijver zoeken, dat kost me 12.000 euro! Dat geld wil ik terug van Mary, mijn advocaat is al ingeschakeld. Mary is niet de heilige zoals ze zich voordoet.”

Hun gezamelijke zoon Julian Böhm (nu 26 jaar) doet ook een duit in het zakje:”Ik kan zoveel kwaad over die man spreken. Hij heeft mijn moeder jarenlang bedrogen, belachelijk gemaakt en haar een vermogen gekost.” Hij zegt verder:”De beweringen die hij over mijn moeder maakt zijn onzin. Mijn telefoonboek heeft weer een plaats vrij.”

Daarna melde zich bij het dagblad Bild het voormalige kindermeisje van Julian, Anja. Zij was 19 toen ze die baan had en zegt dat zij de reden van de scheiding is tussen Mary Roos en Werner Böhm. Ze zegt:”Toen ik bij de familie Böhm ging werken had Werner mij meteen in het vizier. Ik was naief en onervaren en liet me door hem verleiden. Hij heeft me alleen maar gebruikt. Ik vind zijn verhalen nu walgelijk.” Werner nam het kindermeisje ook mee naar zijn optredens.”In de auto hield hij mijn hand vast, maar het duurde weken voordat we verder gingen. Met Werner beleefde ik mijn eerste keer.” De affaire ging maandenlang door.”We hebben het in de auto gedaan, in zijn opnamestudio en ook bij mij thuis. Eenmaal wilde hij het op de bovenverdieping doen terwijl Mary beneden haar haar aan het föhnen was, maar dat ging me te ver.” Mary Roos had haar verdenkingen en sprak Anja aan.”Ik gaf de affaire toe, ik voelde me zo slecht. Ik heb de vertrouwensband met Mary geschonden.” Anja verloor haar baan en Mary vroeg de scheiding aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven