web analytics

Marijke Amado doet mee aan Let’s Dance 2013

Marijke Amado
In het voorjaar van 2013 is het weer zover, dan begint bij RTL alweer het zesde seizoen van de danswedstrijd Let’s Dance. Deze editie is er opnieuw een Nederlandse kandidaat: Marijke Amado.

In het derde seizoen wist Sylvie van der Vaart de finale te halen, laten we hopen dat het presentatrice en zangeres Marijke Amado ook lukt. Ze neemt het op tegen negen andere kandidaten: Simone Ballack, de ex-vrouw van voetballer Michael Ballack. Balian Buschbaum die bekend is als oud-polsstokhoogspringster Yvonne die na haar sportcarrière een geslachtsoperatie onderging en man werd. Acteur Manuel Cortez en model, acteur Paul Janke. Ook doet presentatrice en actrice Gülcan Kamps mee net als musicalster Tetje Mierendorf. Ook schlagerzanger en presentator Jürgen Milski doet mee. Als laatste twee kandidaten zijn er actrices Sila Sahin en Manuela Wisbeck.

Deze kandidaten strijden om de titel Dancing Star 2013. Het geheel wordt net als de vorige editie gepresenteerd door Daniel Hartwich en Sylvie van der Vaart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven