web analytics

Helene Fischer zingt titelsong Maja de Bij

Helene Fischer
In Duitsland maakt Maja de Bij vanaf 1 april 2013 weer een comeback met een tekenfilm. Deze keer wordt het een computeranimatie en wordt het gemaakt door Studio100, die nu de rechten hebben over de bekende bij. Er worden 78 afleveringen uitgezonden en deze keer zal Karel Gott, die een grote hit had met het bekende beginnummer niet voor zijn rekening nemen.

Volgens een ZDF-woordvoerder blijft het nummer hetzelfde, alleen zingt Helene Fischer nu de bekende woorden:”In einem unbekannten Land” waarmee de serie en het wereldberoemde nummer start. Het is afwachten of dit nummer in 2013 opnieuw een succes wordt zoals dat in de jaren 70 is gebeurd bij de versie van Karel Gott.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven