web analytics

Guildo Horn getrouwd met zijn Daniela

Guildo Horn
Vorige maand is Guildo Horn voor de tweede keer in het huwelijksbootje gestapt. Hij is getrouwt met Daniela waarmee hij al jaren samen is en een één-jarig dochtertje heeft.

Guildo Horn hing dit niet aan de grote klok omdat het zijn privéleven is. Uit zijn eerste huwelijk heeft Guildo, die in het echt Horst Köhler heet, een zoon. Guildo Horn begon zijn carrière als schlagerzanger in 1991, drie jaar later trad hij voor het eerst op in de ZDF-Hitparade. Succesvoller was hij met zijn groep Guildo Horn & die Orthopädischen Strümpfe. Hij ging met hen in 1998 zelfs naar het eurovisie songfestival waar hij een zevende plaats behaalde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven