web analytics

Heino onterft kleinkinderen

Heino

Het gaat Heino met zijn album “Mit freundlichen Grüßen” voor de wind, in zijn privéleven gaat het iets minder goed. Heino zegt tegenover weekblad Das Neue dat hij inmiddels zijn kleinzonen heeft onterft.

Het gaat om de dertien jarige Alexander en vijftien jarige Sebastian, zij mogen geen contact hebben met Heino en Hannelore van hun moeder, de inmiddels ex-schoondochter. De kinderen komen uit het eerste huwelijk van Uwe en mogen dus geen contact hebben met hun beroemde opa. Om deze reden heeft hij hen onterft. Heino zegt:”Waarom moeten hen wat erven, als ze voor mij niets doen en mij niet willen zien?”

Het is een duidelijke boodschap, al weet Heino zelf ook wel dat de kinderen niet de schuldigen zijn:”De kinderen kunnen er niets aan doen, het was de plicht van hun moeder om te zeggen, kijk hier is jullie opa Heino.” In plaats van hen erft nu een 13-jarige jongen die Johannes heet en waarvan zijn moeder een grote Heino-fan is. Zijn biologische zoon Uwe heeft geen rol gespeeld bij deze beslissing. Heino zegt over hem:”Mijn zoon kan zich ook eens om mij bekommeren. Maar dat doet hij niet, dus heeft hij het nakijken.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven