web analytics

Marc Pircher platina voor zijn jubileumsalbum

Marc Pircher

Vorig jaar januari verscheen van Marc Pircher het album “20 Jahre – Das Beste und noch mehr…” om zijn twintig jarig jubileum te vieren. In februari wist dit album de platina-status te behalen: 15.000 verkochte exemplaren. Hiermee heeft hij vijf platina albums gemaakt.

De overhandiging van deze platina plaat heeft nog niet plaatsgevonden, die krijgt Marc Pircher pas in juni tijdens zijn Marc Pircher Fest 2013 in Mayerhofen. Naast zijn optredens ontvangt hij verschillende gasten zoals Hansi Hinterseer, Die Paldauer en Die Pfundskerle. Kaarten zijn niet meer te koop, want het feest is al vanaf januari uitverkocht.

Het afgelopen jaar werd Marc Pircher tijdens zijn concertour een jaar lang door een camerateam gevolgt. Deze documentaire heet Schlagerstar en komt in mei 2013 in de Oostenrijkse bioscopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven