web analytics

Mary Roos en verzamelalbum Balladen

Mary Roos

Zonder meer is Mary Roos een van de geliefste Duitse zangeressen. En niet alleen omdat ze een wonderbaarlijke warme en onvergelijkbare stemkleur heeft, maar ook omdat ze nummers zingt die midden in het leven staan en daarom ons het gevoel geeft dat we niet alleen zijn in onze zorgen van alledag.

Haar twintig mooiste ballades zijn nu verzameld op het album Ballades wat op 8 maart uitkomt. Op dit album bezingt ze vrouwenthemas in “Zurück zu mir” en “Es ist immer jetzt“, ze zingt over haar dromen bij “Zu schön um wahr zu sein” en “Hautnah will ich leben“. Bij het nummer “Mein Sohn” deelt ze haar moederlijke zorgen.

Bekijk Mary Roos met Mein Sohn:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven