web analytics

Fantsy brengt dvd Best of 10 Jahre Fantasy uit

Fantasy

Aankomende vrijdag brengt het duo Fantasy de dvd Best of 10 Jahre Fantasy uit. Natuurlijk ter gelegenheid van hun tienjarig jubileum.

Op deze dvd staat een registratie van een concert dat is opgenomen in december 2012 in het Kulthotel Sonnenhof in Kleinaspach. Als er in Duitsland een act is die Popschlagers net zo goed kunnen brengen als de traditionele schlagers dan is het wel Fantasy. Freddy März en Martin Marcell hebben in de afgelopen tien jaar een steeds groter wordende fanschare opgebouwd.

Op de dvd staan natuurlijk de bekende hits van het duo zoals Halleluja, San Francisco en hit laatste grote hit: Ein weißes Boot. Naast het liveoptreden staan er exclusieve remixen op, muziekvideo’s en interviews.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven