web analytics

Das große Wunschkonzert van 8 februari 2013

NDR

Aankomende vrijdag, op 8 februari is het weer zo ver, dan presenteert Lutz Ackermann weer een editie van Das große Wunschkonzert op de NDR.

Het decor van dit Wunschkonzert is het museumdorp Hösseringen dat tussen Uelzen en Celle ligt. Het thema is Volksmusik, want vele jaren heeft de volksmusik de hitparades beheerst, maar de trend lijkt over te zijn. Veel volksmuziekartiesten maken Schlager, maar de grootste volksmuziekhits zijn evergreens geworden.

In deze uitzending zijn er clips te zien van onder andere Kastelruther Spatzen, Stefanie Hertel, Patrick Lindner, die Amigos en Semino Rossi en nog vele anderen. Het wordt een wederhoren met verschillende melodiën zoals “Herzilein“, “Patrona Bavariae“, “Die Hände zum Himmel” en “Sierra Madre

Uitzending: Vrijdag 8 februari 2013 om 20:15 op NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven