web analytics

Michael Wendler nieuwe single is Nie mehr

Michael Wendler

Michael Wendler brengt het nummer Nie mehr uit als nieuwe single. Het nummer is het openingsnummer van zijn actuele album Spektakulär.

Een nieuw jaar, een nieuw nummer denkt Michael Wendler. Het afgelopen jaar was niet makkelijk voor hem, er kwam een hetze tegen hem op gang en hij werd een speelbal van de media. Met Nie mehr keert hij weer terug met natuurlijk een zelfgeschreven nummer. Hermann Niesig zorgde weer voor de muziek. Het staat op zijn album Spektakulär wat een succes te noemen is. Er zijn al meer dan een miljoen exemplaren van verkocht en gedownload. Het nummer verschijnt op 15 februari als download

Beluister hier Michael Wendler met Nie mehr:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven