web analytics

Olaf brengt DVD Wenn der Anker fällt – Live uit

Olaf Malolepski
Het was de schlagertournee van 2012: Olaf Malolepski ging voor het eerst na het einde van die Flippers weer door Duitsland. Hij zong de hits van de Flippers en natuurlijk van zijn eerste album Tausend rote Rosen en zijn huidige album Wenn der Anker fällt. Er werd gedanst, gelachen gedroomt en meegeklapt en nu kan iedereen dat thuis bekijken. Er is een dvd van gemaakt met de titel Wenn der Anker fällt – Live en hij komt op 15 maart 2013 uit.

In het voorwoord van de DVD schrijft Olaf Malolepski:”Ik had niet gedacht dat de start van mijn solo-carrière na 42 jaar podiumervaring weer als nieuw begin zou voelen. Maar de plankenkoorts en de voorpret waren er op de eerste dag. Jullie hebben mij met open armen ontvangen en daar wil ik jullie van de grond uit mijn hart voor bedanken.” Tijdens zijn concert zingt hij de bekende hits Die rote Sonne von Barbados, Lotosblume, Weine nicht, kleine Eva en In Venedig ist Maskenball en andere nummers uit zijn tijd bij de Flippers die een plek verdienen tijdens zijn eerste solo concerttour. Natuurlijk heeft ook hij ook zijn huidige hits Du bist so süß wie Marzipan, Tausend rote Rosen en Bitte hör nie auf mit mir zu träumen.

Naast een liveband was ook zijn dochter Pia Malo mee op tour. Ze zingt met hem een duet, Wie weit fliegen die Träume, wat zonder twijfel het meest emotionele moment van het concert is. Naast zijn dochter was op de avond van de opnames van de dvd ook zijn zoon Sven op het toneel. Hij heeft als tekstschrijver veel nummers geschreven voor zijn vader en die Flippers.

De dvd Wenn der Anker fällt – Live is vanaf 15 maart te koop en bevat naast de concertregistratie ook een bonusgedeelte waar achter de schermen wordt gekeken en een fotogalerie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven