web analytics

Paldauer en Die schönsten Balladen

Die Paldauer
De groep Die Paldauer horen al jaren bij de beste wat de Duitse schlager te bieden heeft en ze zijn ondanks het succes nuchter gebleven. Ze zijn hun vrienden, fans en zichzelf altijd trouw gebleven. De zes symphatieke muzikanten hebben niets cadeau gekregen en zijn altijd zonder sterallures gebleven.

Nu komen ze met een compilatie album van al hun ballades met de naam Die schönsten Balladen. Daarop staan de meest romantische en gevoelige liedjes van die Paldauer die de luisteraar in het hart raakt en je laat dromen.

Op het album staan hun twintig bekendste ballades met een bonusnummer, het nummer Freedom For The World, dat is speciaal gemaakt voor de Oostenrijkse inzamelactie Licht ins Dunkel. Op dat nummer zingen ze samen met Jess Robin en het Kinderkoor St. Petersburg.

Bekijk hier die Paldauer met Freedom For The World:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven