web analytics

Mickie Krause goud voor Schatzi

Mickie Krause
Iedereen kent het nummer “Schatzi, schenk mir ein Foto“, op elk feest is het niet meer weg te denken. Deze megahit van Mickie Krause heeft nu de gouden status bereikt.

In Nederland was het nummer al eerder bekend door de Gebroeders Ko die het nummer opnamen als “Schatje, Mag ik jouw foto“, daarna is het nummer opgenomen door Mickie Krause die het gebruikte als titelsong voor zijn album “Eins.Plus.Wie.Immer“. Daarna nam hij het nummer nog een keer op voor het WK met de titel “Schatzi, ich bin für Deutschland“. Een andere coverversie van het nummer werd opgenomen door de voetbalclub Borussia Dortmund die er “Borussia, schenk us die Schale” van maakte en op de tweede plek in de hitlijst kwam.

De eerste “Schatzi, schenk mir ein Foto” werd 150.000 keer verkocht en is daarmee goud geworden. In de uitzending van Aprés Ski Hits 2013 op RTL II kreeg de 42-jarige artiest deze prijs. Hij reageerde met:”Man dat werd ook eens tijd…Dit heb ik enorm verdiend”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven