web analytics

Höhner Peter gewond door confetti-pistool

image

Afgelopen zaterdag ging het mis tijdens een optreden van die Höhner, bandlid Peter Werner, die keyboard en accordeon speelt, heeft door confettipistool schade aan zijn linkeroog gekregen. Een arts constateerde dat er sprake was van een hoornvliesbeschadiging en de 64-jarige Peter moet het volgende optreden doen met een ooglapje op.

Het is een merkwerdig verhaal, maar Peter Werner legt uit: “Iemand heeft me met een confetti-pistool in mijn gezicht geraakt en mijn oog geraakt.” Tijdens het slotnummer “Carnaval greep Peter ineens naar zijn linkeroog terwijl er confetti werd geschoten. Hij is daarna behandeld in het Universitaire ziekenhuis van Keulen. Hij is niet boos op de persoon die verantwoordelijk is, hij zegt dat het iedereen had kunnen overkomen. De komende dagen moet hij dus een ooglapje op, maar toch blijkt dat Peter flink wat pijn heeft gehad. Hij heeft anti-biotica gehad en kon de hele nacht niet slapen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven