web analytics

Nieuw album Semino Rossi heet Symphonie des Lebens

Semino Rossi
Er is wat meer informatie bekend over het opkomende album van Semino Rossi. Het album dat geproduceerd werd door Dieter Bohlen gaat Symphonie des Lebens heten.

Nadat Semino Rossi verschillende prijzen zoals de ECHO, vier Amadeus awards, de Goldene Stimmgabel en verschillende gouden en platina platen was het voor Semino de tijd rijp om muzikalisch gezien een andere weg in te slaan.

Dieter Bohlen en Semino Rossi wilde met elkaar samenwerken en zijn dus de studio ingedoken. Het resultaat wat Symphonie des Lebens is geworden verschijnt op 15 maart 2013 en een dag later is Semino te gast bij Florian Silbereisen en zijn Frühlingsfest.

3 gedachten over “Nieuw album Semino Rossi heet Symphonie des Lebens”

 1. Wil je de bron weergeven van dit bericht want er zit copyright op van het SCHLAGERBURO. Het nieuws wat hier vermeld word weet alleen het Schlagerburo. Nieuws overnemen met de bronvermelding mag maar zonder bron mag niet.

  Info over het copyright is te lezen op de site van het Schlagerburo.

  1. Beste SCHLAGERBURO, als je iemand wil beschuldigen wees dan tenminste 100% zeker dat je gelijk hebt!

   Ik heb dit nieuws niet van het SCHLAGERBURO afgehaald en ik kan me niet voorstellen dat alleen het SCHLAGERBURO weet hoe het nieuwe album van Semino Rossi heet en wanneer deze verschijnt.

   Ik wil best de bron vermelden in deze reactie: Ik heb dit nieuws van de officiële facebooksite van Semino Rossi! Ik geloof niet dat die site wordt onderhouden door het SCHLAGERBURO maar door het management van Semino Rossi.

   Dus jouw reactie dat ik dit bericht van het SCHLAGERBURO heb gehaald is een grove leugen! Ik haal mijn nieuws uit mijn eigen bronnen daar heb ik het SCHLAGERBURO niet voor nodig.

   Vriendelijke groet, Schlagerprimeur

   1. Je bent zeer slecht geinformeerd want Semino Rossi heeft geen eigen officiële facebookpagina die door zijn management word beheerd. En waar haalt de fan facebooksite de info weg..juist bij anderen,
    Laat je verrassen want je reactie spreekt verder voor zich!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven