web analytics

Matthias Reim geeft internetconcert voor Unendlich

Matthias Reim
Vanavond stelt Matthias Reim de nummers voor van zijn nieuwe album Unendlich voor in Berlijn dat vrijdag verschijnt en het concert wordt uitgezonden op internet.

Matthias Reim is er weer helemaal bovenop, zijn miljoenenschuld, doordat de manager het verkeerd heeft belegt, is weg, zijn succes is weer terug en de 55-jarige zanger woont nu aan de Bodensee. Met de nieuwe cd Unendlich komt er weer een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. In april gaat hij opnieuw touren door Duitsland.

Bij het concert in Berlijn zal Matthias Reim zijn nieuwe nummers zingen, maar natuurlijk kunnen ook de oude klassiekers niet ontbreken. Het concert wordt vanaf 19:30 uitgezonden op verschillende websites, waaronder nuna.tv , swr4.de en wdr4.de

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven