web analytics

Andreas Gabalier en ski-single Go For Gold

Andreas Gabalier
Zoals bekend gaat Andreas Gabalier van succes naar succes, door het winnen van de Echo, Bambi, Amadeus en verschillende Gouden en Platina platen is het niet heel verwondelijk dat hij gevraagd is om het officiële lied voor de Wereldkampioenschap Ski 2013 in Schladming te maken.

Het nummer heet Go for Gold en is een lekker swingend nummer geworden. Moderne Dance-invloeden en Elektrogeluiden worden afgewisseld met de kenmerkende stem van Andreas Gabalier en een Steierische Akkordeon. Het heeft alles in zich om een grote hit te worden. De single wordt ook gebruikt als campagne “Oostenrijk Skiet” die uit gaat van het Oostenrijkse Ministerie van Sport. De single is vanaf 1 februari 2013 in de winkel en als download te koop.

Beluister Andreas Gabalier met Go for Gold:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven