web analytics

G.G. Anderson komt met het album San Valentino

GG Anderson
Op 25 januari is het zover, dan brengt G.G. Anderson weer een album uit. Het is voor het eerst sinds 2011 dat er weer een album van hem te koop is. Het heeft de titel San Valentino gekregen.

Op het album staan veertien nieuwe liedjes die weer goede, tijdloze duitse schlagers zijn zoals we van G.G. Anderson gewent zijn. Als single wordt het titelnummer uitgebracht. Dat nummer klingt als de zuidenwind, reislust, de oceaan en verlangen. Met deze potentiële hit wordt bewezen dat G.G. Anderson de charme en de romantiek van goede Duitse schlagers niet verleerd is, zeker niet nadat hij al meer dan veertig jaar op het podium staat.

Beluister hier G.G. Anderson met San Valentino:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven