web analytics

Andrea Berg – Die 20 Jahre Show van 12 januari 2013

ARD

Twintig jaar lang staat Andrea Berg op het podium en heeft ze Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland veroverd. Tijd om haar jubileum te vieren met een groot Gala met verschillende verrassingen.

In 1992 kwam haar eerste album uit, “Du bist frei” en ondertussen heeft ze al 13 miljoen verkochte toondragers en is daarmee de succesvolste Duitse zangeres. In haar eerste televisieshow, Andrea Berg – Die 20 Jahre Show blikt ze terug op haar carrière. Ze zegt zelf over de show:”Mijn fans kunnen ze zich verheugen op een echt feest, er is veel muziek van mij die fans zelf hebben uitgekozen. Ook heb ik mensen uitgenodigt die mij aan het hart gaan.”

De show werd op 6 en 7 december 2012 opgenomn in de Baden-Arena in Offenburg. Zo zingt Andrea Berg het duet “Flieg mit mir dort” met Florian Silbereisen. Verder is ook Semino Rossi te gast en hij zingt samen met Andrea “Aber Dich gibt’s nur einmal für mich“. Ook komt DJ Bobo langs en hij zingt met Andrea “What A Feeling“.

DJ Ötzi is ook te gast en zingt “Einmal Himmel und zurück“. Verder is er ook nog een duet-versie van “Dich zu lieben” van Roland Kaiser. Ook zijn er internationale gasten, zo is Johnny Logan te gast en zingt Andrea Berg samen met Lionel Richie zijn nummer “Angel“. Ook te gast is de groep Die Höhner.

Ook te gast zijn Andreas Gabalier en Hartmut Engler van de groep Pur. Verder is ook Dieter Thomas Heck te gast en zingt Andrea samen met presentatrice Birgit Schrowange en actrice Simone Thomalla het nummer “Männer“.

Uitzending: Zaterdag 12 januari om 20:15 op ARD

5 gedachten over “Andrea Berg – Die 20 Jahre Show van 12 januari 2013”

  1. Beste van Streun

   an je heel simpel van internet downloaden.
   De hele komplete show
   Lukt het niet bel me dan maar 045 5315874

 1. hallo welke dvd staat deze show? ik heb namelijk twee dvd gezien en weet niet welke ik moet hebben waas de tv uitzending op staat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven