web analytics

Hansi Hinterseer en Wintertraum in Schladming van 2 februari 2013

ARD

Zaterdag 2 februari 2013 verschijnt Hansi Hinterseer weer op de ARD, deze keer met een wandeling in de regio van Schladming en Dachstein waar volop sneeuw ligt. Schladming is geen onbekende voor Hansi, want hij wist de eerste Werelbeker-slalom wedstrijd in 1975 te winnen.

Samen met zijn hond Gina ontmoet Hansi Hinterseer verschillende mensen. Een thema in deze uitzending is de bijzonderheid van gletsjers, de Eisriesenhöhlen en ook de traditionele culinaire gebruiken. Ook gaat Hansi naar de hoofdrolspelers van het komende Ski-Wereldkampoenschap. In de regio is er ookal meer dan 500 jaar het bedrijf Lodenwalke wat gespecialiseerd is in het maken van echte Oostenrijkse kleding.

Natuurlijk zijn er ook veel muzikale gasten die hun hits presenteren. Onder andere te gast zijn Andy Borg, DJ Ötzi, Andreas Gabalier, Francine Jordi, Simone en die Ursprung Buam. Ook te gast zijn die Zellberg Buam, das Tiroler Echo, die Edlseer, die Brandlalm Musi, die Kastelruther Spatzen en die Seer.

Uitzending: Zaterdag 2 februari om 20:15 op ARD
Gemist: Via internet, de tvthek van de ORF is het nog 7 dagen te zien: TV-thek ORF

3 gedachten over “Hansi Hinterseer en Wintertraum in Schladming van 2 februari 2013”

 1. We hebben de uitzending gezien in Oostenrijk tijdens ons skiverlof .Hadden dit thuis willen opnemen maar door panne bij Telenet is het niet gelukt ,daar we grote fans zijn van Hansi Hinterseer zijn wij erg teleurgesteld .
  We zoeken nog altijd naar een oplossing zoals een stick of dvd .Wie kan ons helpen ?

 2. Zoals alle zaterdagen verheugde ik me zaterdag 2-02-2013 op het programma: Hansi Hinterseer in Schlading.
  Alle uitzendingen zijn prachtig om naar te kijken en luisteren.
  Er zijn geen programma’s die je hiermee kunt vergelijken.
  Prachtige natuur en leuke gasten.Hansi presenteerde zelf die programma’s en vertelde daarbij iets interrsants over de omgeving waar ze dan waren.
  Ik ben oneveer 13 jaar fan van Hansi en ben al vaker naar zijn concerten geweest die waren erg mooi vooral de Kerstconcerten daar heb ik van genoten en dat pakken ze me niet af.
  De bewuste zaterdag vertelde Hansi dat dit zijn laatste uitzending was.Het is voor mij een teleurstelling dat ze ARD. Zonder naar de fans te luisteren gewoon de programma eraf halen zonder pardon. En voor mij werdt het allemaal teveel want ik ben toen metteen gaan huilen en kon niet meer lachen.
  Ik waardeer Hansi hoe die is en ook op de manier waarop hij al die programma’s heefdt gepresenteerdt.

  Marian Zeelen.

 3. Beste Marian,
  Nog steeds zijn we er het hart van in dat Hansi Hinterseer zijn programma’s van het scherm verdwenen zijn,geen enkele hebben we door de vele jaren gemist.Vele zieke mensen vonden er kracht door want zeg nu eens eerlijk, het was zo een lieve mens en we zagen de mooie natuurbeelden, wat wil een mens nog meer. Heb jij het programma in Schladming opgenomen ? Ik zou hemel en aarde verzetten om daar een kopie van te hebben mits de nodige betaling natuurlijk.Ik hoop uit de grond van mijn hart dat jij dat opgenomen hebt ?
  Mag ik a.u.b van jou een antwoordje.Lucie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven