web analytics

Michael Morgan en zijn album Authentisch

Michael Morgan

Afgelopen vrijdag is het nieuwe album van Michael Morgan verschenen: Authentisch die uitgebracht werd bij platenmaatschappij DA Music.

Al meer dan 25 jaar is Michael Morgan onderdeel van de Duitse muziekbranche. Nu heeft hij een nieuw management en een nieuwe platenmaatschappij, dus werd het ookt ijd voor een nieuw album. Op Authentisch staan 12 nieuwe nummers waarbij een groot deel Michael Morgan ook als schrijver bij betrokken was.

Op het album staat de single “Und wenn die Welt dann untergeht” waarin hij de hoop uitspreekt dat dit het einde van de wereld niet zal zijn. Een ander nummer “Wie der Brief, den ich nie schrieb” gaat over de brieven die men nooit schrijft, daarom heeft hij in het nummer zijn gevoelens niet uitgesproken, maar ontmoet hij haar weer en is er een tweede kans.

Het nummer “Hab keine Angst” gaat over de veranderde levenssituatie van Michael Morgan. De liefde is voorbij en er is vriendschap voor in de plaats gekomen. Men is bang voor een nieuwe situatie. Op het album staat ook het duet “Stern der Liebe” dat hij met zijn ex-vrouw Rosanna Rocci heeft opgenomen en ook op haar album Glücksgefühle staat.

Bekijk hier Michael Morgan met Und wenn die Welt dann untergeht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven