web analytics

Das Winterfest der fliegenden Stars van 26 januari 2013

ARD

Vorig jaar was Florian Silbereisen met meer dan zes miljoen kijkers zeer succesvol met het Winterfest der fliegenden Stars, daarom gaan ook in 2013 weer verschillende sterren van de schans af.

Hoewel er door verschillende bekende Duitsers van de schans wordt afgegaan en er ook een winnaar uit de bus komt, staat het plezier en muziek voorop. Er komen veel hits en verrassingen voorbij. Florian Silbereisen ontvangt nationale en internationale gasten zoals DJ Ötzi, de zanger en komiek Karl Dall maar ook Hansi Hinterseer en Matthias Reim.

Ook te gast is dokter en cabaretier Eckart von Hirschhausen, zanger Stefan Mross, het Cello-duo 2Cellos uit Kroatië die bekend werden door hun videos op youtube, waaronder een cover van Smooth Criminal van Michael Jackson. Verder is ook Andy Borg te gast en de Britse groep The Overtones.

Uitzending: Zaterdag 26 januari om 20:15 op ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven