web analytics

Wilkommen 2013 bij de ZDF

ZDF

Op één van de bekendste plekken van Duitsland luid de ZDF het nieuwe jaar in. Bij de Brandenburger Tor presenteren Mirjam Weichselbraun, Joko Winterscheidt en Klaas Heufer-Umlauf het grootste oudejaarsfeest. Met nationale en internationale artiesten en vuurwerk om twaalf uur wordt het jaar 2013 welkom geheten.

Als muzikale gasten zijn onder andere Bonnie Tyler te gast, het electro-pop duo Glaspelenspiel, de Zweed Jonas Myrin, de Belgische Kate Ryan en songfestivalwinnares Loreen.

Ook te gast is de Duitse band Ewig, de Koning van Mallorca, Jürgen Drews, is ook van de partij net als de klassieke mannengroep Adoro. Ook te gast is de Duitse zangeres Oceana en de Duitse poprockgroep Stanfour. Ook treed er een Nederlandse op, namelijk Loona.

Dance-act R.I.O. feat U-Jean is ook van de partij net als de Latin-pop-groep Hot Banditoz. Ook treden de Britse Pet Shop Boys op.

Uitzending: Maandag 31 december om 21:45 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven