web analytics

Die ZDF-Kultnacht Die größten Hits der 80er

ZDF

De ZDF begint 2013 muzikaal, want om 00:35 begint Die ZDF-Kultnacht – Die größten Hits der 80er. Toen was de muziek afwisselend en veelzijdig. In geen enkel decennium was er zoveel muziek met zoveel verschillende stijlen.

In deze muziekspecial komt er van alles voorbij, van Modern Talking tot A-Ha en van de de hits van de Neuen Deutschen Welle tot Rock-klassiekers. In tweeënhalf uur komt alles voorbij wat in de jaren 80 succesvol is geweest.  Zo is er het nummer “The Power of Love” van Jennifer Rush, maar is er ook aandacht voor de in dit jaar overleden Whitney Houston en Robin Gibb.

Ook duitse artiesten komen voorbij zoals Nena, Nicole die met haar songfestivaloverwinning natuurlijk niet mag ontbreken en Nino de Angelo.

Uitzending: Die größten Hits der 80er om 00:35 op ZDF

Hiermee is de Kultnacht nog niet afgelopen, want om 03:00 is er twee uur lang Abba te zien en daarna, om 05:00 begint er een Disco Kultnacht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven