web analytics

Die ZDF-HitParty 2012 van 31 december

ZDF

In een opperbeste stemming nodigt Andrea Kiewel de kijkers thuis uit voor haar ZDF-Hitparty waar verschillende muzikale gasten zullen verschijnen.

Voor de hits zijn uitgenodigd DJ Ötzi, waarmee de stemming er meteen goed bij in zit, mambokoning Lou Bega, het jaren 80 icoon C.C. Catch, maar ook de schlagersterren Mary Roos, Jürgen Drews, Claudia Jung, Semino Rossi en Andrea Berg die haar 20-jarige podiumjubileum viert.

Uit Zuid-Frankrijk komen ook Chico & The Gypsies, die met hun flamenco-ritmes de herinneringen aan de laatste zomervakantie weten op te roepen. Uit Zweden komt het discotrio Alcazar en poplegende Harpo die zijn evergreen Moviestar zingt. Ook komen die Höhner en zingen ze hun grootste successen.

Ook te gast zijn zangeres Lena Valaitis, Patrick Lindner, de Duitse Nicole, de meervoudige Ierse songfestivalwinnaar Johnny Logan, Ireen Sheer en Bernhard Brink.

Uitzending: Maandag 31 december om 20:15 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven