web analytics

Tony Marshall krijgt museum

Tony Marshall
Kort voor de 75e verjaardag van Tony Marshall krijgt hij een persoonlijk monument. In zijn woonplaats komt er een ‘Tony Marshall Museum en ontmoetingsplaats’. Tijdens de feestelijke opening op 7 december kunnen fans verschillende foto’s, prijzen en veel meer bewonderen.

In een interview met de SWR zei Tony Marshall al dat het nu tijd werd om over alles na te denken wat hij heeft meegemaakt. Hieruit is het museum en ontmoetingsplek ontstaan. Een kleine 200 meter van zijn huis in Baden-Baden komt er een ruimte in het restaurant ‘Olive’ waar alles wordt ten toongesteld wat hij in 57 jaar podiumervaring verzamelt heeft.

Door verschillende foto’s krijgen fans een blik in het privéleven van Tony Marshall. Er zijn foto’s van zijn ouders, zijn vrouw en kinderen maar ook met voetballegendes Fritz Walter en Uwe Seeler en met collega Roberto Blanco. Ook is er ruimte voor de manager, want hij heeft meer als 42 jaar met hem samengewerkt. Naast al die foto’s zijn ook verschillende gouden platen te zien en andere prijzen zoals een Orde van verdienste.

Komende vrijdag wordt het museum met een benefietconcert geopend. Op die dag en ook in de toekomst zal de zanger contact hebben met zijn fans in het museum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven