web analytics

Santiano en Es gibt nur Wasser

Santiano

De vaten zijn leeg, het zeil hangt moe aan de mast en zelfs de ratten zijn niet meer aan boord te vinden. Wat moet er worden gevonden? Rum! En heel veel. De wind is in de zeilen van de met platina bekroonde band Santiano. Ze brengen met hun nieuwe single “Es gibt nur wasser” een nieuwe aardse Folk pophit uit.

Het nummer weet je mee te nemen naar het gezellige samenzijn van de matrozen via de luidsprekers en maakt de noodzaak naar rum, om de stem te smeren, er niet minder om. Het uptempo nummer neemt de luisteraar mee vanuit zijn dagelijks leven naar de hoge zee. En wie nog nooit heeft gezeild, heeft door dit nummer nu een idee hoe het voelt: Een leven op zee.

Beluister hier Santiano met Es gibt nur wasser:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven